JdB Audio Studio Service v.o.f.

Locatie uitzendingen. Onderhoud. Reparaties. Installaties. Verhuur. Prof audio. Broadcast. Podcast.
Sinds 1992

25 JAAR

JdB Audio is een facilitair-bedrijf met 3 man/vrouw sterk en jaren lange ervaring in het verzorgen van radio-techniek op locatie.

Zo verzorgen wij vrijwel dagelijks de techniek bij gasten thuis voor NPO, NOS, EO, VPRO, KRO-NCRV, BNN-VARA enz.

Dat zijn voornamelijk kruisgesprekken voor radio-uitzendingen op NPO Radio 1 in heel Nederland (en soms buitenland) op elk gewenst tijdstip van de dag.

 

Naast het verzorgen van deze audio-verbindingen op studio-kwaliteit verzorgen wij ook met regelmaat de volledige techniek voor radio-uitzendingen op locatie.

Met de meest laatste vernieuwing in onze locatie-set verzorgden wij recent de locatie-uitzendingen voor onder andere de NTR (Kunststof & Maniare!), EO (Dit is de dag) en KRO-NCRV (Pointer radio) enz.

 

Jdb Audio Service helpt u met het volledig technisch inrichten en uitvoeren van uw programma op locatie. Van codec’s voor verbindingen met Hilversum, tot hoofdtelefoons, mixers en een complete regiepost. Voor slechts €475,- euro per dag beschikt u al over de techniek voor een volledige uitzending voor 1 tot 12 gasten.

Vergt uw uitzending nog meer? Ook een wandelzender, draadloze microfoons of een (bescheiden) zaalversterking behoort tot de mogelijkheden.  

 

Het compacte formaat van onze locatie-set maakt snel deze inzetbaar op vele plaatsen, ook op plekken waarvan u niet had gedacht dat u daar ooit een radio-uitzending zou kunnen maken.  Daarnaast beschikt JdB Audio ook nog over twee kleinere locatie-sets, aantrekkelijk geprijsd is dit een ultieme oplossing voor kleinere radioproducties, debatten, podcasts ect. met beperkter budget.

 

Radio maken is maatwerk, dat weten we bij JdB Audio al jaren. Daarom zijn deze locatie-sets flexibel opgezet.

Dus heeft u een idee? Wij denken graag met u mee.

 

Neem voor meer informatie, het bespreken van wensen of het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte, contact met ons op.

NPO radio 1 EO dit is de dag

NPO radio1 EO dit is de dag live vanuit Yerseke

Locatie-uitzendingen voor radio.

Complete locatieset met verbindingen voor regie en uitzending, Uitspeelmogelijkheden voor instarts e.d.

Live verbinding vanaf locatie via Tieline IP-codec

Verbindingen op broadcast-kwaliteit voor live gesprekken van locatie naar studio vv

Podcast opname met live publiek

Podcast opname op locatie voor AVRO TROS de Kopgroep met live publiek

Opnemen, bewerken en publiceren podcasts